Opäť padol jackpot v hre JOKER

01.12.2011 Celý región

BRATISLAVA 1. decembra (WBN/PR) - TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. eviduje po stredajšom žrebovaní už 22. tohtoročný jackpot v hre JOKER. „V stredu mal šťastie hráč, ktorý uzatvoril stávku v hre LOTO v Nitrianskom kraji. Neváhal a zvolil si možnosť zahrať aj doplnkovú hru JOKER. Práve tá mu priniesla šťastie a na svoje konto si bude môcť pripísať 19 833,23 eura,“ informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. Rastislav Čépe.

November bol výnimočný pre doplnkovú hru JOKER v počte padnutých jackpotov. „V jedenástom mesiaci roka padli až štyri jackpoty – 9. , 20., 23. a 30. novembra,“ uviedol hovorca. Rovnaký počet jokerových jackpotov padol ešte aj v mesiaci február. „V novembri sme zaznamenali aj zatiaľ najvyššiu tohtoročnú jokerovú výhru – takmer 124-tisíc eur. Získal ju hráč, ktorý uzavrel stávku v Bratislavskom kraji,“ pripomenul. Dodal, že zatiaľ najvyšší jokerový jackpot v tomto roku padol 21. augusta. Rozdelili sa oň dvaja hráči. „Každý z nich si na svoj účet pripísal 103 700 eur,“ informoval Čépe.

Hra JOKER je doplnková hra k číselnej lotérii LOTO. Je to stávka na šesťčíslie, uvedené na potvrdení o uzatvorení stávky, ktoré vydáva generátor náhodných čísel. Výhra v hre JOKER je dosiahnutá vtedy, ak sa vyžrebované čísla šesťčíslia hry JOKER zhodujú presne na príslušných pozíciách s číslami nachádzajúcimi sa v šesťčíslí platného potvrdenia o uzatvorení stávky v časti JOKER, pri ktorom je vyznačená možnosť „áno“. Cena stávky v doplnkovej hre JOKER na jedno žrebovanie je len 0,35 eura.

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.
 

Vyberte región